Tegels, Sanitair en Natuursteen

 

Korrel's Tegelshowroom heeft een ruim assortiment bestaande uit : Tegels, Sanitair en Natuursteen. Zo heeft u genoeg keuze om na uw renovatie te genieten van de tegels waar u vooraf enkel over kon dromen. In onze showroom kunt u terecht voor uw Keramische tegels, Tegels van natuursteen en nog meer verschillende soorten Tegels!


Juist omdat wij zoveel verschillende soorten tegels hebben lukt het ons helaas niet om alles te tonen op onze site. Wij kunnen u ten alle tijden goed begeleiden en helpen om de juiste keuzes te maken.

 

Passende monstertegels

 

Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn, omdat er veel bij komt kijken.  Door ons uitgebreide aanbod kan het ook voorkomen dat u geen keuze in onze showroom kunt maken. Om u hierbij te helpen kan u bij ons een monstertegel mee naar huis nemen die u thuis zal helpen bij het maken van een keuze!


De keuze die u maakt is altijd goed. Daarom helpen wij u graag verder bij ons in de tegelshowroom en denken wij altijd met u mee. Neem dus gerust contact op voor langs te komen!