Badkamer sanitair

 

Douchecabines en badwanden zijn veelzijdig, elegant en bieden veel comfort in de douche. Het design en functionaliteit van deze badkamermeubels gaan hand in hand. Alle douchecabines en badwanden zijn voorzien van veiligheidsglas. Ook is het glas in verschillende soorten verkrijgbaar zoals melkglas en blanc. De uitstraling van het totaalplaatje voor uw badkamer kunt u zo volledig zelf bepalen.


De moderne vormgeving van onze badkamermeubels geven uw badkamer een mooie, eigentijdse uitstraling.

Douchecabine sanitair in Flevoland


Badkamermeubel sanitair in Flevoland
Diverse badkamermeubels

 

De badkamermeubels zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van diverse, luxe eigenschappen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Er is keuze uit diverse modellen douchecabines en bedwanden met ieder een volkomen eigen uitstraling zodat deze perfect in uw badkamer thuispassen waarbij u er ook nog badkamermeubels optioneel aan kan toevoegen.

De verschillende badkamermeubelsets kunnen optioneel worden uitgebreid met een bijpassende badkamerkast. Bij enkele series is er zelfs keuze uit verschillende modellen van de kasten voor de badkamer. De planchet is universeel en verkrijgbaar in verschillende breedtematen.